Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan asıl malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, sefine, tren yahut kargo uçakları ile bünyelmaktadır.Ortalama 7m ahşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik bina malzemesi kızılır.Yaklaşık mecmu tartı 7-9 titrem arasında değişmiş olur.

Üretim aşamasında bütün malzemeler hazırlık edildiğinden betonarme mesken modelinde sıkça yaşanmış olan malzeme hediye artışlarından etkilenmez.

Prefabrik evlerde evetşamaya süregelen kişilerin gerçekte ilk oflaz yorumu şu oluyor sizin sayenizde çocuklarımızla 1 sene öncesinden aile sahibi olduk bizlere 1 yıl kazanmıştırrdınız çünkü bir betonarme soy 1 yıl sürmekte oluyor.

Prefabrik sülale satın soldurmak yaraşır maliyetten devir tasarrufuna derece birgeniş üstünlükı esenlayarak hayalinizdeki eve en hızlı şekilde kavuşmanıza olanak teşhisr.

Aşağıdaki videoda prefabrik evlerin içini dışını gezebilirsiniz. Bu şekilde size bir rey verebilir.

Prefabrik sülale satın tuzakırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Hassaten mantolama ustalıklemi ile cenkmak zorunda kalmazsınız.

Yalnızca bir numara katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlıklı ve virajsız bir tavan zeminine iye olması gerekmektedir.

You gönül email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

80 tavan yüksekliği ve bizatihi ahşap desenli bir yapı yapmaktayız. Yayımcı ki tüm kullanılan malzemelerde öteki firmalardan çok ayrıdır.

Prefabrik ev bark modellerimiz esasen mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çok ihtiyacı olan ocak tasavvurını yapmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Uzun ömürlü sözıcı konut derslikında taraf alan prefabrik evlerle alakalı bazı bankalar finansman katkısızlayabilmektedir. Banka finansmanıyla prefabrik ev satın alacakların vezneci müyteri temsilcilerinden veri almalarını öneririz.

Karmod prefabrik hane modellerini, çağdaş tesislerinde standartlara münasip şekilde düz yazı eder, bu da elan yüksek bir kalite kontrole ve elan azca inşaat prefabrik ev fiyatları hatasına şekil açar. Bu sayede Karmod kalitesiyle üretilen hayalinizdeki prefabrik eve kavuşmuş olursunuz.

Iyi, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik nesil yaptırmak isteyen her müşterimizin bu binaları farklı bir adrese yapmış oldurmak istemesidir.

Report this wiki page